Resocialisatie

Na een periode van detentie of verblijf in het huis van bewaring kan het moeilijk zijn het leven weer op te pakken. In veel gevallen kan een coach je helpen de draad weer op te pakken. Dit kan al dan niet in samenspraak met de reclassering of je advocaat.

De coach ondersteunt je op die gebieden die noodzakelijk zijn om niet terug te vallen in oude patronen. Gezamenlijk ga je de uitdaging aan je leven weer op orde te brengen. Vrienden en/of familie kunnen bij de coaching worden betrokken. Belangrijk is dat je snel weer een nieuwe structuur vindt waarin je je happy voelt en waarin je kan groeien. Op diverse levensgebieden kun je ondersteuning en begrip voor jouw situatie verwachten. Problemen zul je nog genoeg ondervinden. Maar tegenslagen zijn er ook om van te groeien.

Je coach helpt je de belangrijkste doelen in je leven te formuleren en te kijken hoe je die stapsgewijs kunt behalen. De doelen zijn meetbaar realistisch en bieden voldoende uitdaging om aan te werken.

Neem voor jouw specifieke geval contact met ons om te kijken wat we in jouw geval kunnen betekenen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren.© 2009 - 2021 HSS-COACHING   |   info@hss-coaching.nl   |   Disclaimer   |   Aktief Webdesign