Een nieuwe toekomst tegemoet door samen met je coach te werken aan je eigen doelen.
Hulp bij o.a.:

Beeindiging en Nazorg

De coaching beeindigt indien client van mening is dat de doelstellingen zijn bereikt en er geen behoefte is aan verdere ondersteuning en/of begeleiding.

In eerder geval wordt voor aanvang van de afloop van het indicatie besluit met patient gekeken in hoeverre de doelstellingen zijn bereikt en of er doelstellingen dienen te worden aangepast.

Bij beeindiging van het coachingstraject wordt er altijd een evaluatie gehouden welke wordt toegevoegd aan het dossier als samenvatting. Ook wordt er indien nodig aandacht besteed aan het terugval preventie plan en de vroeg signalering, zodat client voorbereid is op een eventuele terugval of tegenslag. 

Soms is het afscheid nemen emotioneel. Coach en client hebben een periode van intensieve samenwerking achter de rug. Het is dan belangrijk om de relatie zorgvuldig te beeindigen.

Nazorg

Clienten die bij HSS-Coaching in zorg zijn geweest, maar weer behoefte hebben aan ondersteuning, kunnen direct naar hun coach vragen. In eerste instantie zal dan direct worden ingegaan op je hulpvraag. De Intakefase kan gedeeltelijk worden overgelagen.

© 2009 - 2021 HSS-COACHING   |   info@hss-coaching.nl   |   Disclaimer   |   Aktief Webdesign