Een nieuwe toekomst tegemoet door samen met je coach te werken aan je eigen doelen.
Hulp bij o.a.:

Het intakegesprek

Voor veel patienten is het moeilijk om de eerste stap te zetten om tot coaching over te gaan. Het is vaak lastig toe te geven, dat je hulp nodig hebt. Ook is er vaak sprake van schaamte voor de ziekte of voelt men zich gewoon ongemakkelijk om om hulp te moeten vragen.

Mocht je naar aanleiding van deze site of jouwe specifieke situatie vragen hebben dan kun je altijd gebruik maken van het contactformulier. Uiteraard kun je ook altijd telefonisch contact opnemen voor het beantwoorden van je vragen. Indien uit het gesprek blijkt dat coaching voor jouw zinvol is, wordt er een afspraak gemaakt voor een intake gesprek.

Tijdens het intakegesprek wordt er kennisgemaakt met je coach. Doel van het gesprek is om na te gaan tegen welke zaken je in de dagelijkse praktijk aanloopt en welke doelen je zou willen bereiken. Uiteraard wordt je hierbij geholpen door je coach. Vaak wordt er even stilgestaan bij hoe de klachten zijn ontstaan, hoe ze zich hebben ontwikkeld en welke behandeling er al is ingezet. Ook worden er afspraken gemaakt over de frequentie, de duur en de vormen van het contact met de coach.

Aan de hand van het intake gesprek wordt een Plan van Aanpak geschreven. Dit is de basis van het coachingstraject en wordt gebruikt om het Persoonsgebonden Budget (PGB) voor de client aan te vragen. 

© 2009 - 2021 HSS-COACHING   |   info@hss-coaching.nl   |   Disclaimer   |   Aktief Webdesign