Een nieuwe toekomst tegemoet door samen met je coach te werken aan je eigen doelen.
Hulp bij o.a.:

Inhoud Coaching

De coaching vindt over het algemeen bij u thuis plaats. Dit is voor u de meest vertrouwde omgeving en biedt de coach inzicht in hoe u leeft en bent. In eerste instantie is de coaching gericht op kennismaking en het opbouwen van wederzijds vertrouwen. Het is van belang dat client zich vrijelijk kan uiten en dat de coach leert hier op de juiste wijze mee om te gaan.

Afhankelijk van de doelstellingen kan er in het coachingstraject gebruik gemaakt worden van gestandaardiseerde oefeningen of rapportages. Vaak kunnen die het inzicht in problematiek verhelderen of geeft het inzicht in de samenhang tussen oorzaak en gevolg. De gevolgen van klachten op lichamelijk, sociaal, cognitief emotioneel en maatschappelijk gebied zijn vaak erg groot. 

Opdrachten worden alleen gebruikt door gezamenlijke formulering tussen client en coach. Deze kunnen betrekking hebben op het opzoeken van nieuwe situaties om geleerde vaardigheden te toetsen en/of verder te ontwikkelen. In veel gevallen zal de coach thuis langskomen, in andere gevallen kan er gebruik worden gemaakt van de telefoon, e-mail en/of het Internet. Dit is afhankelijk van de doelstelling en voorkeur van de client.   

© 2009 - 2021 HSS-COACHING   |   info@hss-coaching.nl   |   Disclaimer   |   Aktief Webdesign