Een nieuwe toekomst tegemoet door samen met je coach te werken aan je eigen doelen.
Hulp bij o.a.:

Bedrijfsfilosofie
 
Human Social Support is opgericht in 2009 uit het idee dat veel patiënten de behoefte hebben aan ondersteuning bij het vormgeven van hun leven. Vaak komen klachten terug in stressvolle periodes of hebben klachten ertoe geleidt dat er diverse levensgebieden van de patiënt zijn aangetast. De impact van de klachten op het leven zijn zo groot, dat patiënt, naast eventuele behandeling extra ondersteuning nodig heeft. Deze ondersteuning kan praktisch zijn, maar kan ook coachend zijn bij het uitproberen van nieuwe oplossingen.
 
De coaching heeft tot doel de zelfredzaamheid en autonomie van patiënten te vergroten. Dit betekent dan ook dat cliënt zijn doelen centraal staan. De coaching en ondersteuning sluit daarbij zo dicht mogelijk aan bij de context van de cliënt. De vorm van coaching, zoals het thuis bezoeken en dagelijks telefonisch of e-mail contact zijn daar voorbeelden van.
 
De coaching is niet gericht op behandeling van symptomen, daarvoor verwijzen we naar behandelcentra of specialisten. In de coaching wordt samen met cliënt gezocht naar oplossingen die de gevolgen van de klachten op de diverse levensgebieden kunnen verminderen. Belangrijkst daarbij is dat de cliënt het gevoel heeft er niet alleen voor te staan, maar altijd te kunnen vertrouwen op een coach als hij daar behoefte aan heeft. Cliënt zijn behoeften staat daarbij centraal.
 
Human Social Support Coaching vindt het belangrijk om mensen in hun waarde te laten, niets is menselijker dan een mens. Beperkingen, schaamte, terugval, moedeloosheid, het hoort er vaak allemaal bij. Dan is het fijn als er iemand naast je staat die naar je luistert, je begrijpt, je opvangt en die in rustigere periode samen met je zoekt naar oplossingen. En dat zijn oplossingen die bij jou passen, omdat ieder mens nu eenmaal uniek is. 
© 2009 - 2021 HSS-COACHING   |   info@hss-coaching.nl   |   Disclaimer   |   Aktief Webdesign